Об’єктив TS-E 90mm f/2.8

Day based pricing : Об’єктив TS-E 90mm f/2.8
300.00 грн/ день
Погодинний тариф
1 - 23 Годин : 300.00 грн Фіксовано
Дата і час отримання
Дата і час повернення
Кількість

Перший у світі телеоб’єктив 35-міліметрового формату з можливістю нахилу та зсуву для керування перспективою та глибиною різкості. Підходить для зйомки різноманітних об’єктів, від товарів до архітектури.

Переваги

  • Об’єктив із фокусною відстанню 90 мм і можливістю нахилу та зсуву
  • Телеоб’єктив із функціями керування зйомкою
  • Нахил у межах ± 8° і зсув у межах ±11 мм
  • Розмір фільтра 58 мм
  • Передній елемент, що не повертається

Конструкція об’єктива

Гаусова оптична система, що містить шість елементів із п’яти груп, дає змогу створювати високоякісні зображення із природним розмиттям фону. Найменша відстань фокусування складає 0,5 м. Об’єктив підходить для багатьох сфер фотографії, від неживої природи до портретів і пейзажів. За допомогою зворотного нахилу можна змінювати глибину різкості та створювати унікальні зображення, які неможливо отримати за допомогою звичайного об’єктива.

Широкий діапазон рухів

Завдяки нахилу в межах ±8°, зсуву в межах ±11 і повертанню в межах ±90° об’єктив TS-E 90 мм f/2,8 дає змогу змінювати глибину різкості та перспективу. Механізм нахилу та зсуву також обладнано фіксаторами, що допомагають уникнути небажаних рухів.

Покриття Super Spectra

Покриття Super Spectra забезпечує точний колірний баланс і покращує контрастність. Воно також зменшує утворення бліків і ефекту «привиду», що виникають внаслідок відбиття світла від датчика фотокамери.

Технічні характеристики Фокусна відстань (мм) 90 Конструкція (елементів / груп) 6/5 Мінімальна діафрагма F32 Мінімальна дистанція фокусування (м) 0,5 Поле зору 27 град Кількість пелюсток діафрагми 8 Розміри (Діаметр х Довжина, мм) 73,6 x 88 Вага (г) 565 Комплектація 1. Об’єктив Canon TS-E 90mm F / 2.8 2. Кришка для захисту від пилу Е 3. Передня кришка об’єктива 58 4. Бленда ES-65III 5. UW-фільтр 58мм 6. Чохол